Fair Skincare Gifts S/M/LDeze luxe tasjes vol verwarmende Fair Skincare komen binnenkort jouw richting uit!  

Gevuld met de meest verzorgende toppers uit ons gamma: voedende karitézeep,

een unieke zachte shea balsem met heerlijke geuren,

goudgele baobab olie, helende woestijn dadelolie, voedende arganolie,

én om jouw pakket helemaal compleet te maken:

een intens aroma van pure essentiële oliën.  

 

Keuze uit Fair Skincare Gift small (2 producten), medium ( 3 producten), of large (4 producten),

verpakt in luxe eco tasjes met Afrikaanse print.  

Wil je zelf jouw pakket samenstellen?  Dat kan ook!

Kies jouw cadeauverpakking en daarna de producten uit onze webwinkel die jij er graag in wil.   

 

Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen voor familie en vrienden die je eens extra wil verwennen?

Voeg die dan toe in het opmerkingenveld bij je bestelling.

Wij zorgen ervoor dat de boodschap en het pakket heelhuids aankomen.  


Fair Skincare Gift (S)

De 'Fair Skincare' small pakketjes zijn 'proevertjes' voor iedereen die de topproducten van Chéry Faso nog niet kent en die volgens jou dringend moet leren kennen :-).  

Keuze uit een combinatie van de unieke caring sheabalsem op basis van karité en jojoba olie met verwarmende geur naar keuze in potjes van 50ml of 100ml + een stuk verzorgende karitézeep met neem of moringa olie.  Twee pure skincare producten die een verhaal vertellen en jouw huid laten stralen!  Om helemaal 'shiny' door het leven te gaan!

 

Verkrijgbaar in drie Afrikaanse prints (bogolan bruin/zwart - highlife roze - lively oranje/geel).  Heb je een voorkeur?  Geef het door in het opmerkingenveld bij je bestelling. 

 

 Meer info over de werking, herkomst en samenstelling van onze producten vind je in onze webshop.

 

13,99 €

 • 0,3 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Fair Skincare Gift (M)

De medium Fair Skincare pakketten laten je genieten van drie topproducten uit het gamma van Chéry Faso.  Pure verzorging met een fair verhaal!

Een stuk voedende moringa of henna zeep, pure zachte shea en een olie naar keuze (baobab, woestijn dadel of arganolie), of heerlijk geurende etherische olie. 

Bovendien kan je met deze pakketten zelf jouw heerlijk geurende winterbalsem maken door een 15-tal druppels baobab olie, woestijn dadelolie of arganolie toe te voegen aan jouw potje zachte karité, en een 8 tal druppels essentiële olie.  Even roeren en je hebt jouw unieke shea balsem. 

 

Verkrijgbaar in drie Afrikaanse prints (bogolan bruin/zwart - highlife roze - lively oranje/geel).  Heb je een voorkeur?  Geef het door in het opmerkingenveld bij je bestelling. 

 

Meer info over de werking, herkomst en samenstelling van onze producten vind je in onze webshop.

 

27,99 €

 • 0,4 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Fair Skincare Gift (L)

De luxe large pakketten laten je een heel jaar lang genieten van de meest pure topproducten uit het hart van Afrika én het hart van het Meetjesland.  

Een combi van vier unieke producten die je huid laten stralen en een verhaal vertellen van fair trade met vrouwen in Burkina, en van lokale, duurzame eco productie.  

Bovendien kan je door de karité, baobab olie en de etherische olie te mengen zelf een heerlijke balsem maken aangepast aan jouw huid.  

 

Verkrijgbaar in drie Afrikaanse prints (bogolan bruin/zwart - highlife roze - lively oranje/geel).  Heb je een voorkeur?  Geef het door in het opmerkingenveld bij je bestelling. 

 

Meer info over de werking, herkomst en samenstelling van onze producten vind je in onze webshop.

 

37,99 €

 • 0,6 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen


Chéry Mama - Chéry Papa


Chéry Mama

Chéry Mama ... een pakket vol stralende producten voor stralende mama's.  

 

Wil je jouw mama verrassen met een pakket vol pure, natuurlijke producten?  Producten die de kracht en warmte van de Afrikaanse mama's uitstralen en een eerlijk, warm verhaal vertellen?  Dan is Chéry Mama hét cadeau bij uitstek om jouw mama dit jaar eens goed te verwennen.  

Drie unieke producten, stuk voor stuk handgemaakt op artisanale wijze, zonder toevoegingen of bewerkingen, voedend, kalmerend én herstellend voor de huid:  

 • Chéry SHINE: een potje zachte gele karité, met borotutu wortelpoeder, woestijndadelolie en een bloemengeur naar keuze (rozen, oranjebloesem, rozemarijn, amber, lavendel). 
 • Een flesje koud geperste baobab olie om de huid, het gezicht en het haar te verzachten, én
 • Als kers op de taart:  een stuk heerlijk geurende honingzeep met verzachtende sheaboter. 

 

De Chéry mama karitébalsem en baobab olie werken voedend en herstellend voor:

 

- Droge, gevoelige of geïrriteerde huid: kan zowel als gezichtscrème als voor het hele lichaam gebruikt worden.  Een kleine hoeveelheid dagelijks volstaat om de droge plekjes te voeden en te verzachten.  Ook de toegevoegde essentiële oliën werken kalmerend voor droge en gevoelige huid. 

- Kloofjes en eelt: breng de karitémengeling aan op je kloofjes of eelt en laat 's nachts goed indringen.  

- Striemen en rimpels:  Karité, baobab olie en woestijn dadelolie verhogen de elasticiteit van de huid doordat ze een hoge concentratie aan onverzadigde vetzuren en vitamines bevatten.   Het 'borotutu root powder' zorgt voor de okergele kleur van de sheaboter en werkt als een echte superfood voor de huid.  

- Pijnlijke spieren en gewrichten:  'A Women's work is never done', en dat voel je als mama!  Baobab olie verzacht spierpijn en ontspant stijve spieren.  Zet manlief aan het werk en vraag voor je moederdag een deugddoende massage. 

- Natuurlijke haarverzorging:  de Chéry Shine mengeling met woestijn dadelolie olie maar ook de baobab olie op zich herstelt de natuurlijke gans van het haar en voedt droge puntjes of dof en futloos haar.  Ook voor droog kroeshaar doet de olie wonderen, het voedt jouw krullen en zorgt ervoor dat ze weer gaan glanzen en langer groeien. 

 

Verpakking:  eco friendly geschenktasje met Afrikaans accent. Een persoonlijke wens toevoegen kan in het opmerkingenveld bij jouw bestelling. 

 

Chéry Mama

25,99 €

 • 0,35 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Chéry Papa

Karité voor mannen ... het kàn!  Met het 'Chéry Papa' pakket willen we alle hippe top papa's laten blinken op Vaderdag!  Want alhoewel vrouwen de drijvende kracht zijn achter de productie van karité, is de werking ervan even helend voor vrouwen als voor mannen.     

Om alle mannen te laten meegenieten van de weldaden van deze wonderbalsem, stelden we een nieuwe karitémengeling samen met woestijn dadelolie en vetiver etherische olie of alpenden olie.  

Vetiver olie heeft een intens aardachtig, muskusachtig aroma en wordt ook wel 'de olie van de rust' genoemd vanwege de ontspannende werking.  Alpenden heeft een sterk bosachtig aroma, werkt verfrissend en stimulerend. 

 

Deze mengeling is ideaal als natuurlijke after shave, zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt na het scheren en geeft een mooie glans de hele dag door.  Elke dag wat karité door je baard wrijven zorgt ervoor dat die goed gevoed en gezond blijft!  Zowel karité als woestijn dadelolie zorgen voor soepele spieren, dus even je spieren masseren voor en na het sporten vermindert spierpijn.  Verder is onze unieke karitémix uiteraard ook geschikt als dagelijkse huidverzorging voor droge, geïrriteerde huid, eelt, kloven én ... om als man de eeuwige jeugd te behouden :-). 

Om de verzorging van de man compleet te maken, voegen we er een stevig stuk karitézeep met moringa (voedend) of klei (zuiverend) aan toe.  Mannen ... succes gegarandeerd! 

 

17,00 €

 • 0,5 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Chéry Merci


Chéry Merci

Het einde van het schooljaar is in zicht!  

Omdat het verre van een makkelijk schooljaar was willen we met onze 'Chéry Merci' pakketten alle juffen en meesters een (h)eerlijke zomer toewensen.  

Een origineel cadeautje om jouw juf / meester / leerkracht / collega of gewoon iemand die het voorbije schooljaar veel voor jou heeft betekend te bedanken, en te laten stralen met de producten van Chéry Faso.   Keuze uit een stuk heerlijk geurende honing zeep, voedende moringa zeep of zuiverende henna scrubzeep, OF een zachte karitémengeling van pure shea, woestijn dadelolie en lavendel, rozen, rozemarijn, oranjebloesem, bergamot  of gewoon zonder geur.  Ideaal als handcrème, after sun of voedende body butter. 

Een combinatie van beide topproducten in één ecopakket is nog beter uiteraard!

 

Geef jouw persoonlijke wens door via de opmerking bij jouw bestelling, of schrijf zelf jouw unieke boodschap.  

Zo gaan we allen stralend de zomer in en hopelijk naar een schooljaar met meer vrijheden en blinkende juffen en meesters.  

 

Chéry Merci - een (h)eerlijke zomer voor alle juffen en meesters

6,99 €

 • 0,1 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Chéry to the Rescue


Chéry to the Rescue

Het 'Chéry to the Rescue' - pakket is speciaal samengesteld om jouw handen tijdens de Corona periode zo goed mogelijk te reinigen en te verzorgen:

twee stukken karitézeep en één potje karité (50ml) met jojoba en etherische olie naar keuze.   De karitézepen van Chéry Faso hebben niet enkel een voedende werking bij droge handen, maar ook een antiseptische werking door de toevoeging van natuurlijke antibacteriële oliën (neem olie, moringa olie, henna olie, ...).   

Door het veelvuldig wassen en reinigen van de handen met ontsmettende alcohol drogen je handen uit, en ontstaan vaak pijnlijke kloven die moeilijk genezen.  Karitézeep voorkomt dat de handen uitdrogen, reinigt grondig en werkt ontsmettend.  Naast twee stukken ontsmettende zeep, verwennen we jou ook met een potje zachte karité (50ml), vermengd met jojoba olie en etherische olie naar keuze.  Ideaal als dagelijkse verzorgende handcrème na het wassen. 

Zo hopen we om tijdens deze moeilijke periode toch wat Burkinese warmte en kracht door te geven. 

 

Chéry to the Rescue

15,00 €

 • 0,4 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Cadeaubon Chéry Faso

Een cadeaubon van Chéry Faso ... ideaal om anderen te laten delen in ons verhaal en te laten kennismaken met onze pure karitéproducten.  Onbeperkt geldig op alle producten, met unieke code, verzendkosten zijn gratis, incl. envelop en ruimte voor een persoonlijke boodschap op de bon!  

Chéry Kado

25,00 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen