Chéry MamaChéry Mama

Chéry Mama ... een pakket vol stralende producten voor stralende mama's.  

 

Wil je jouw mama verrassen met een pakket vol pure, natuurlijke producten?  Producten die de kracht en warmte van de Afrikaanse mama's uitstralen en een eerlijk, warm verhaal vertellen?  Dan is Chéry Mama hét cadeau bij uitstek om jouw mama dit jaar eens goed te verwennen.  

Drie unieke producten, stuk voor stuk handgemaakt op artisanale wijze, zonder toevoegingen of bewerkingen, voedend, kalmerend én herstellend voor de huid:  

-  Chéry SHINE: een potje zachte gele karité, met borotutu wortelpoeder, woestijndadelolie en een bloemengeur naar keuze (rozen, oranjebloesem, rozemarijn, amber, lavendel). 

-  Een flesje koud geperste baobab olie om de huid, het gezicht en het haar te verzachten, én

-  Als kers op de taart:  een stuk heerlijk geurende honingzeep met verzachtende sheaboter. 

 

De Chéry mama karitébalsem en baobab olie werken voedend en herstellend voor:

 

- Droge, gevoelige of geïrriteerde huid: kan zowel als gezichtscrème als voor het hele lichaam gebruikt worden.  Een kleine hoeveelheid dagelijks volstaat om de droge plekjes te voeden en te verzachten.  Ook de toegevoegde essentiële oliën werken kalmerend voor droge en gevoelige huid. 

- Kloofjes en eelt: breng de karitémengeling aan op je kloofjes of eelt en laat 's nachts goed indringen.  

- Striemen en rimpels:  Karité, baobab olie en woestijn dadelolie verhogen de elasticiteit van de huid doordat ze een hoge concentratie aan onverzadigde vetzuren en vitamines bevatten.   Het 'borotutu root powder' zorgt voor de okergele kleur van de sheaboter en werkt als een echte superfood voor de huid.  

- Pijnlijke spieren en gewrichten:  'A Women's work is never done', en dat voel je als mama!  Baobab olie verzacht spierpijn en ontspant stijve spieren.  Zet manlief aan het werk en vraag voor je moederdag een deugddoende massage. 

- Natuurlijke haarverzorging:  de Chéry Shine mengeling met woestijn dadelolie olie maar ook de baobab olie op zich herstelt de natuurlijke gans van het haar en voedt droge puntjes of dof en futloos haar.  Ook voor droog kroeshaar doet de olie wonderen, het voedt jouw krullen en zorgt ervoor dat ze weer gaan glanzen en langer groeien. 

 

Verpakking:  eco friendly geschenktasje met Afrikaans accent. Een persoonlijke wens toevoegen kan in het opmerkingenveld bij jouw bestelling. 

 

Chéry Mama

25,99 €

  • 0,35 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen