Chéry MamaChéry Mama

Chéry Mama ... een pakket vol stralende producten voor stralende mama's.  

 

Wil je jouw mama verrassen met een pakket vol pure, natuurlijke producten?  Producten die de kracht en warmte van de Afrikaanse mama's uitstralen en een eerlijk, warm verhaal vertellen?  Dan is Chéry Mama hét cadeau bij uitstek om jouw mama dit jaar eens goed te verwennen.  

Drie of vier unieke producten, stuk voor stuk handgemaakt op artisanale wijze, zonder toevoegingen of bewerkingen, vegan, voedend én herstellend voor de huid:  

 

Chéry La Plus Belle

Een potje zachte karité, gemengd met onze heerlijke baobab olie.  Natuurlijke voeding voor droge handen, lippen, kloofjes, eelt, littekens en rimpels.  Kan zowel als gezichtsbalsem, handcrème als body butter gebruikt worden.  Meer info vind je hier. 

 

Honingzeep of mandarijn / patchoulizeep op basis van voedende sheaboter.  

Alle info over onze zepen vind je hier. 

 

Rozensynergie

Een unieke mengeling van zuivere essentiële oliën van Ho-hout, Geranium Bourbon, Sandelhout, Roos Damascena en Ylang Ylang.  

Een heerlijk warm, vrouwelijk aroma dat  opwekkend werkt voor het gemoed, èn helend is voor de huid.  

Enkele druppels van dit vrouwelijk aroma mengen met de Chéry la plus belle zorgt voor een balsem die vooral geschikt is voor verzorging van de droge, gevoelige en iets rijpere huid.  Ook bij couperose, rimpels en huidirritatie heeft deze mengeling een verjongend en helend effect.  

Klik hier voor meer info

 

EN / OF 

 

Woestijn dadelolie

Deze voedende huid en haarolie laat alle mama's stralen als een Parel van de woestijn!  De olie trekt snel in de huid, laat geen kleurig gevoel na, en werkt verzorgend, voedend en herstellend zowel voor gezicht, haar als lichaam.  Bovendien is het ook een heerlijke massage olie.  Enkele druppels rozensynergie toevoegen aan deze topper en je hebt een olie die niet alleen zalig aanvoelt maar ook hemels ruikt. Meer info vind je hier.

 

Verpakking

Eco friendly geschenktasje met kleurrijk Afrikaans accent (inbegrepen id prijs). 

Luxe verpakking in een mini toilettasje met Afrikaanse print, of in een hand gedraaide geschenkmand (extra bij te bestellen). 

Een persoonlijke wens toevoegen kan in het opmerkingenveld bij jouw bestelling.  

 

Chéry Mama

25,99 €

  • 0,35 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen