Chéry MamaChéry Mama

Chéry Mama ... een pakket vol stralende producten voor stralende mama's.  

 

Wil je jouw mama verrassen met een pakket vol pure, natuurlijke producten?  Producten die de kracht en warmte van de Afrikaanse mama's uitstralen en een eerlijke, warm verhaal vertellen?  Dan is Chéry Mama hét cadeau bij uitstek om jouw mama dit jaar eens goed te verwennen.  

Drie unieke producten, stuk voor stuk handgemaakt op artisanale wijze, zonder toevoegingen of bewerkingen, voedend, kalmerend én herstellend voor de huid.  

Een potje zachte pure karité om de huid te voeden, een flesje koud geperste baobab olie om de huid en het haar te verzachten, én als kers op de taart een flesje heerlijk geurende rozensynergie (mengeling van essentiële oliën van Ho-hout, geranium, ylang ylang,  sandelhout en roos).  

Geen fan van rozen?  Je kan ook lavendel, rozemarijn of helemaal geen etherische olie toevoegen.

Gebruik de producten apart of nog beter ... maak er zelf jouw unieke heerlijk geurende zachte bodycream mee en ga als mama voor de eeuwige jeugd!  

 

Hoe?  Voeg aan de zachte karité een 20 tal druppels baobab olie toe en meng die onder de karité tot je een zachte olie achtige balsem krijgt.  Voeg daarna een 10 tal druppels van de rozensynergie toe en meng ook die door het mengsel.  Is de balsem nog iets te vast naar jouw zin?  Voeg dan nog 10 druppels extra baobab olie toe en evt nog een 5tal druppels rozensynergie.  Even ruiken, proberen en dan heerlijk smeren of masseren. 

 

De Chéry mama balsem werkt voedend en herstellend voor:

- Droge, gevoelige of geïrriteerde huid: kan zowel als gezichtscrème als voor het hele lichaam gebruikt worden.  Een kleine hoeveelheid dagelijks volstaat om de droge plekjes te voeden en te verzachten.  Ook de rozenolie werkt kalmerend voor droge en gevoelige huid. 

- Kloofjes en eelt: breng de karitémengeling of enkel de pure karité aan op je kloofjes of eelt en laat 's nachts goed indringen.  

- Striemen en rimpels:  Karité en baobab olie verhogen de elasticiteit van de huid doordat ze een hoge concentratie aan onverzadigde vetzuren en vitamines bevatten. 

- Pijnlijke spieren en gewrichten:  'A Women's work is never done', en dat voel je als mama!  Baobab olie verzacht spierpijn en ontspant stijve spieren.  Zet manlief aan het werk en vraag voor je moederdag een deugddoende massage. 

- Natuurlijke haarverzorging:  deze mengeling met baobab olie maar ook de baobab olie op zich herstelt de natuurlijke gans van het haar en voedt droge puntjes of dof en futloos haar.  Ook voor droog kroeshaar doet de olie wonderen, het voedt jouw krullen en zorgt ervoor dat ze weer gaan glanzen en langer groeien. 

 

Verpakking: eco friendly geschenktasje met Afrikaans accent. Een persoonlijke wens toevoegen kan in het opmerkingenveld bij jouw bestelling. 

 

Chéry Mama

29,99 €

  • 0,35 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen