Chéry Perle du Désert - karitéboter woestijn dadelolie


Chéry Perle du Désert - karitéboter met woestijn dadelolie

Karitéboter met woestijn dadelolie (ook Balanites olie genoemd) werkt enorm voedend en verzachtend voor de huid en ontspannend voor de spieren.  Woestijn dadelolie wordt koud geperst uit de vruchten van de woestijn dadelboom (Balanites aegyptiaca)  in Burkina Faso, waardoor alle kwaliteiten van de olie behouden blijven.

Vanwege de rijkdom aan linolzuur, oliezuur, vitamine A, E, C, kalium, calcium, koper en zink werkt deze olie verzachtend, voedend, antimicrobieel en ontstekingsremmend. 

De combinatie van deze rijke olie met de pure karitéboter van Chéry Faso zorgt voor een crème die uitermate verzorgend is bij:

 

  • Droge en schilferige huid (bevat linolzuur en oliezuur)
  • Rimpels en striemen (bevat fytosterolen die huidveroudering afremmen)
  • Stijve spieren en spierpijn - werkt ontspannend voor de spieren - zowel voor als na een fysieke inspanning 
  • Ideaal voor massage
  • Droog en beschadigd haar - laat je haar glanzen en werkt als een natuurlijke conditioner. 

 

Ingrediënten:  Ongeraffineerde bio karitéboter (90%)  / biologische balanites olie koudgeperst (10%) / etherische olie naar keuze (5%)

Textuur: De karité met woestijn dadelolie is enkel in zachte vorm te verkrijgen.  De zachte karité is opgeklopt en smeuïg, makkelijker open te smeren en dringt daardoor sneller in de huid en het haar.

 

Verpakking: Plastic PET potten van 50ml, 100ml en 200ml, volledig recycleerbaar, en voor meer dan de helft vervaardigd uit gerecycleerd plastic.  Afkomstig van Naturally Thinking, een bedrijf in de UK gespecialiseerd in recycleerbare verpakking.  

 

Gebruik: De crème laten opwarmen in de handpalm en daarna regelmatig aanbrengen / masseren op de huid of het haar zonder af te dekken. 

 

Heb je een Belgisch BTW nummer?  Met de kortingscode CHERYB2B ontvang je als zelfstandige 30% korting bij een bestelling vanaf 100€.  

 

Chéry Perle du Désert

10,99 €

  • 0,1 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen