Chéry la plus belle - Karitéboter baobab olieChéry la plus belle - Karitéboter met Baobab olie

Deze unieke combi van het Goud van de vrouwen en de olie van de imposante baobab boom is de favoriet van onze trouwe klanten!  

Karitéboter met baoab olie heeft een herstellende en kalmerende werking op de huid en het haar.  Baobab olie wordt koud geperst uit de granen van de baobabvrucht, en behoudt daardoor alle positieve eigenschappen.  De baobab boom wordt ook wel 'levensboom' genoemd, vanwege de levensduur en de sterk verjongende eigenschappen van de baobab olie. 

De hoge concentratie aan linolzuur (omega-6), oliezuur (omega-9), palmitinezuur, stearinezuur, vitamine E en bêta-carotène die zich in baobab olie bevinden verhogen de elasticiteit van de huid en werken herstellend, voedend en genezend.  

De combinatie van deze helende baobab olie en de ultra voedende pure karitéboter zorgt voor een zachte balsem die uitermate verzorgend is bij:

 

-  Droge, geïrriteerde en gevoelige huid

-  Dagelijkse gezichtsverzorging

-  Littekens

-  Zonnebrand - natuurlijke aftersun

-  Striemen en rimpels

-  Krullend haar - zowel op droog haar aanbrengen voor extra voeding en glans, als op nat haar na het wassen als haarmasker

-  Droog haar - kroeshaar - werkt als natuurlijke conditioner

-  Beschadigd haar, gespleten punten.  

 

Ingrediënten

Ongeraffineerde bio karitéboter (85%)  / biologische baobab olie koudgeperst (10%) / etherische olie naar keuze (5%)

 

Textuur

Onze shea heeft dankzij een unieke productiemethode een heerlijk zachte, luchtige en smeerbare textuur.  De zachte, smeuïge mengeling (whipped sheabutter) van pure shea en bio arganolie smeert makkelijk open en is  ook bruikbaar als gezichtsverzorging of haarbalsem door de zachte textuur. 

 

Verpakking

Aluminium potten van 50ml, 100ml en 200ml, volledig recycleerbaar, licht in gebruik en goed afsluitbaar.  

 

Gebruik

De crème laten opwarmen in de handpalm en daarna regelmatig aanbrengen / masseren op de huid of het haar zonder af te dekken. 

 

Karitéboter baobab olie

14,99 €

  • 0,11 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen

Bespaar verzendingskosten als je in of rond Gent woont en kom de producten afhalen in de Grensstraat 39, 9000 Gent.

Vink 'afhalen' aan bij jouw bestelling, schrijf het bedrag over met vermelding van jouw bestelnummer en stuur een mail naar trui@cheryfaso.com om een geschikt afhaalmoment vast te leggen.