Fair & Fresh Feet CareFair & Fresh Feet Care

Met deze voetenbalsem op basis van pure onbewerkte sheaboter, woestijn dadelolie en pepermunt essentiële olie ruiken je voeten niet alleen heerlijk fris, maar worden ze ook gevoed, verzorgd en verkwikt.  'Chéry, tes pieds seront plus fatigués :-)'

 

Voedend en verzachtend 

De pure zachte sheaboter uit Burkina Faso vormt de basis voor deze zachte voetenbalsem.  Onze onbewerkte sheaboter werkt voedend en verzachtend voor eelt, kloofjes en droge, geïrriteerde plekken op de voeten. 

 

Ontspannend en helend 

Woestijn dadelolie (ook wel balanites olie genoemd), heeft een ontspannend effect op de spieren en op vermoeide voeten.   Bovendien werkt deze olie ook helend bij kleine wondjes of kloofjes en verwarmt ze de voeten bij massage.  

 

Verfrissend en verkwikkend

De essentiële olie van pepermunt werkt niet alleen verfrissend en verkoelend, maar ook kalmerend bij gewrichtspijn.  Daarnaast verlicht pepermunt essentiële olie ook het gevoel van zware en gezwollen voeten. 

 

Opwekkende massage

Ook na het sporten bij spierpijn of na een lange vermoeiende dag is de Fair & Fresh voetenbalsem een heerlijk verzachtende maar ook verkwikkende balsem om de voeten en ook de vermoeide onderbenen mee te masseren. 

 

Hoe gebruik je onze Fresh Feet voetenbalsem? 

Dagelijks inmasseren en goed laten indringen, bij voorkeur 's avonds wanneer je ontspannen in de zetel zit :-).  

's Morgens een kleine hoeveelheid aanbrengen, eventueel enkel op de droge geïrriteerde plekken. 

Een koffielepel laten smelten in warm water en je hebt een zalig verkwikkend voetenbad.  

 

Verpakking 

Aluminium potten van 50ml en 100ml, volledig recycleerbaar en zeer licht in gebruik. 

 

10,99 €

  • 0,05 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen