Zwarte komijnolie / Nigella Sativa BIOZwarte komijnolie BIO / Nigella Sativa - 50ml

Deze plantaardige olie van het merk Natuurplus wordt verkregen door de koude persing van de pitten uit eigen gekweekte rijpe zwarte komijn zaden.

De lokale productie in het Oost-Vlaamse Lievegem met geringe transportkosten en het opwaarderen van reststromen geven de verbruiker de garantie van een hoogstaand product met een zeer lage CO2 voetafdruk.

Zorgvuldige tracering, efficiënte droogtechniek, koude behandeling, professionele botteling en consumentvriendelijke etikettering worden door bio-certificering onderbouwd. Olie van zwarte komijn is een geelachtige vloeistof, heeft een kenmerkende scherpe geur, die de omvang van het gebruik bepaalt.

Samenstelling: meer dan 75 % onverzadigde vetzuren, hoofdzakelijk  meervoudig met meer dan 50 % het omega 6, linolzuur. De olie bevat ongeveer 10 % etherische olie.

 

Zwarte komijnolie heeft een zeer goede effectiviteit bij het samenstellen van maskers voor de vette en probleemhuid.

Zwarte komijnolie is een uitstekende natuurlijke remedie voor de behandeling van verschillende soorten huidziekten. In zijn pure vorm wordt het gebruikt om dermatologische problemen op te lossen: huiduitslag, acne en herpesuitslag, psoriasis of dermatitis van verschillende aard en lokalisatie.

 

 

Bewaring: Droog, koel en donker bewaren.  Houdbaarheidsdatum zie verpakking.

 

Verpakking: Bruine amberkleurige flesjes van 50ml. 

 

Zwarte komijnolie (Nigella Sativa) BIO - 50ml

8,99 €

  • 0,07 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen

Bespaar verzendingskosten als je in of rond Gent woont en kom de producten afhalen in de Grensstraat 39, 9000 Gent.

Vink 'afhalen' aan bij jouw bestelling, schrijf het bedrag over met vermelding van jouw bestelnummer en stuur een mail naar trui@cheryfaso.com om een geschikt afhaalmoment vast te leggen.